Välkommen till Valandkliniken i Göteborg!

Medicinska intyg

Om Oss

Valandkliniken är din pålitliga partner för medicinska intyg utförda av legitimerade läkare i Göteborg. Vi är här för att underlätta och säkerställa att du får de nödvändiga intygen du behöver. Vårt dedikerade team av erfarna läkare strävar efter att göra din intygsprocess smidig och professionell.

Om du behöver ett intyg som inte finns med på listan nedan, tveka inte att kontakta oss på info@valandkliniken.se före din tidsbokning.

Friskintyg vid utlandsresa

För dig som planerar att arbeta eller studera utomlands, kan ett läkarintyg vara nödvändigt för att uppfylla kraven från arbetsgivare eller universitet. Våra legitimerade läkare utfärdar friskintyg som möter internationella standarder. När du besöker oss, var noga med att ta med dig din legitimation samt en lista på de specifika krav som din skola eller arbetsgivare har.

Vid besök tar du med dig:

  • Legitimation
  • Lista på vad som efterfrågas av skola/arbetsgivare

Pris: 1200 kr

Körkorstintyg för högre behörighet

Vi erbjuder stöd för att utfärda körkortsintyg i enlighet med Transportstyrelsens krav. Oavsett om det gäller ansökan om taxiförarlegitimation eller förnyelse av ditt körkort med högre behörighet, kan våra läkare hjälpa dig. För att effektivisera besöket, ta med ditt körkort och en lista över eventuella mediciner du tar.

Vid besök tar du med dig:

  • Ditt körkort
  • Din medicinlista (om du tar mediciner)

Pris: 1200 kr

Förstadagsintyg

Förstadagsintyg är ett viktigt dokument som en anställd kan behöva om skäl finns för att uppvisa sjukintyg för arbetsgivaren redan den första sjukskrivningsdagen. Detta intyg syftar till att styrka sjukdomens närvaro och behovet av sjukskrivning. Det kan även bidra till att identifiera behovet av rehabilitering eller minska risken för missbruk av sjukskrivningsregler. Vid ditt besök hos oss, kom ihåg att ta med ditt körkort och en lista över dina mediciner.

Vid besök tar du med dig:

  • Ditt körkort
  • Din medicinlista (om du tar mediciner)

Pris: 650 kr

Intyg för högre körkortsbehörighet